kvnw nieuw met datum2

Tastin' France

0
0
0
s2sdefault

Business France heeft wegens Corona haar jaarlijkse Tastin’France moeten annuleren. De Franse producenten konden helaas niet naar Nederland reizen dus hebben we een alternatief bedacht om hun wijnen toch aan de Nederlandse professionals te kunnen presenteren.

We hebben de wijnen van diegenen die een importeur zoeken door een Nederlandsproefpanel van professionals laten beoordelen. Deze vier professionals hebben de wijnen geproefd en u kunt hun proefnotities en hun“coups de coeur” in het proefboekje vinden.

Hun notities komen ook in onze online showroom: https://marketplace-frenchcellar.com.

Wilt u zelf een van deze wijnen proeven, aarzel dan niet om contact op tenemen met onze exportadviseur : E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Tel: + 33 1 73 07 26 23. Ze brengt u graag in contact met de desbetreffende producent en vraagt graag proefflessen voor u aan!

Business France is het Franse Agentschap ter bevordering van de internationale groeivan de Franse economie. Business France adviseert en begeleidt Franse bedrijven bij hun exportactiviteiten in het buitenland en promoot Frankrijk in economische zin. Business France telt 1.500 medewerkers in Frankrijk en in 70 landen en beschikt over een netwerk van partners in zowel de publieke als de privésector.

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen: www.businessfrance.fr.

In 2019 organiseerde de afdeling Wijn en Gedistilleerd van Business France meer dan 30 Tastin’France proeverijen in 60 steden voor professionals uit de hele wereld. In 2020 zijn vanwege Covid-19 vele proeverijen geannuleerd of hebben online plaatsgevonden.We hopen dat 2021 een beter jaar voor alle wijn -en horecaprofessionals wordt zodat we u opnieuw in contact kunnen brengen met Franse producenten die zich op de Nederlandse markt oriënteren tijdens een mooie proeverij.

U kunt alvast de volgende data noteren:

  • Maandag 31 mei: Tastin’France Bio
  • Dinsdag 19 oktober: Tastin’France generiek

 

Download hier het proefboekje.