kvnw nieuw met datum2

Plaats: Amsterdam

Door wie: Melman Communications

Voor wie: handel, horeca en pers

Informatie en inschrijving via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijd: 12.00 - 17.00 uur

Locatie: Rosarium | Amstelpark 1 |  1083 HZ Amsterdam

Oostenrijkse wijnmakers en producenten van gedestilleerd, die nog geen distributiepartner in Nederland hebben, presenteren hier hun wijnen en gedestilleerde dranken. De doelgroep bestaat uit importeurs, groothandelaars, inkopers van supermarktketens en sommeliers.

De volgende wijnregio’s zijn vertegenwoordigd: Carnuntum, Kamptal, Wagram, Wachau, Weinviertel, Leithaberg, Neusiedlersee, Weststeiermark.

De gedestilleerde dranken zijn afkomstig uit Vorarlberg, Opper-Oostenrijk en Stiermarken.

Toegang voor bezoekers is gratis. Let op: aanmelden verplicht!

Dit evenement vindt plaats onder voorbehoud van mogelijke onverwachte ontwikkelingen omtrent de Corona-situatie.

Meer informatie: https://www.advantageaustria.org/nl/events/B2B-proeverij_wijn_en_gedestilleerde_dranken.nl.html

Plaats: Amsterdam

Door wie: Melman Communications ism Portuguese Ambassade

Voor wie: handel, horeca en pers

Informatie en inschrijving via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gewijzigde datum: 25 oktober 2021

Daar het aantal aanmeldingen duidelijk is achtergeleven bij onze verwachtingen, mede door het samenvallen met een bijeenkomst van de Magister Vini-opleiding. Is na rijp beraad besloten de datum te verplaatsen naar 25 oktober 2021

Chemie en wijn: “De waarheid achter het wijnanalyserapport”

De VVN doet een eerste try-out op het gebied van E-Learning in samenwerking met Gerhard Horstink, Oenologue, en voor velen bekend als de docent Wijngaardbeheer aan de Wijnaca­de­­mie. De try-out bestaat uit één videoles gedurende ca. 15 minuten door Gerhard over Chemie en wijn én deze wordt gevolgd door een test met een 20-tal vragen. De videoles met test dient vooraf aan de masterclass gevolgd en gemaakt te worden.

A PERFECT APROACH TO BRAZILIAN WINE MARKET
With more than 20 years of experience in holdingsuccessful business fairs, such as WineWeekend, Wine Summer and Cachaça TradeFair, Market Press Company promotes the SãoPaulo International Wine Trade Fair, anexclusive meeting for professionals, with someof the most representatives companies of theviticultural sector in Latin America. An internationalshowcase to see and be seen.