De workshops zijn een unieke mogelijkheid om te leren én ervaren wat vulkanische landbouw precies inhoudt en wat de voordelen zijn op het gebied van typiciteit, kwaliteit én duurzaamheid.
Naast vele wetenswaardigheden over vulkanen, vulkanische landbouw en mineraliteit, worden er ook wijnen gepresenteerd uit de Italiaanse wijnregio’s Soave en Monte Lessini. Daarnaast proeven we wijnen van het Griekse eiland Santorini en maken we kennis met kazen uit de Monte Veronese.
- Dinsdag 17 september 2024; Roemer Food & Wine, Utrecht
- Woensdag 18 september 2024; Restaurant de Rozario (*), Helmond
Het programma voor beide dagen is gelijk:
11.00 - 11.30 uur: ontvangst en registratie
11.30 - 12.30 uur: educatieve workshop
12.30 - 15.00 uur: lunch
Aan deelname zijn geen kosten verbonden; alleen bij een ‘no-show’ wordt een compensatie van € 50,00 in rekening gebracht.
Per workshop is plaats voor 30 personen, uitsluitend professionals: pers, handel, educatie en horeca.
Voor meer informatie en aanmeldingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.