Van 4 – 6 november bezoekt een inkomende Duitse food delegatie van acht bedrijven ons land. De individuele delegatiedeelnemers beschikken in Duitsland allen over een sterk verkoopnetwerk.

Deze producenten van wijnen, sappen, chocolade en Arabische (plus overige) zoetwaren, liggen met hun producten op de thuismarkt in de schappen van bekende Retailketens als EDEKA, REWE, Kaufland, Globus,KaDeWw en Lidl. Met dit initiatief biedt het Duitse Bundes Ministerium für Ernährung und Landwirtschaft de deelnemers de kans zich aan een Nederlands vakpubliek te presenteren.

In Kasteel Woerden kunnen Nederlandse inkopers van supermarkten, groothandelaren en importeurs op 4 november kennismaken met de Duitse bedrijven en hun producten. De leden van de delegatie stellen zich kort voor, er is een proeverij, gevolgd door een lopend buffet.

11 Catalaanse bodega’s komen speciaal naar Nederland om de  Nederlandse wijninvoerders en sommeliers  een voortreffelijke selectie van Catalaanse wijnen voor te stellen en te laten proeven.

In een sympathieke sfeer zullen zij de speciale wijnen van enkele interessante Catalaanse DO’s  leren kennen, zodat zij contacten met de aanwezige wijnmakers kunnen leggen indien zij toekomstige bestellingen wensen te plaatsen.

De wijnproeverij vangt aan met een presentatie door Master of Wine Job de Swart die wat achtergrond informatie zal geven over:

 • Catalonië: demografische en geografische informatie
 • DO’s met druiven, de gebieden: specifieke kenmerken

Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Graag inschrijven voor 13 oktober. 

Op 28 oktober 2019 organiseert Business France in samenwerking met 2 Franse regionale productschappen (Bureau Interprofessionnel du Centre Loire & Inter Beaujolais) een B2B proeverij over de regio's Centre-Loire en Beaujolais. 

Voor meer informatie: Business France, Michèle Lainé, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Datum: zondag 6 oktober (twee sessies)

Tijd: 13:00 - 17:00 uur

Locatie: Café Restaurant de Polder
Science Park 201
1098 XH Amsterdam

Logo vinoblesse

Voor wie: professionals en consumenten - Professionals zijn welkom vanaf 12.00 uur Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 29 en maandag 30 september 2019 is Waddinxveen het bruisende middelpunt van de wijnwereld! Dit evenement wilt u niet missen!

Wat u kunt verwachten:

 • 90 wijnproducenten van over de hele wereld
 • Heel veel mooie wijnen op de proeftafels
 • Lezingen over nieuwe trends, actuele feiten en veranderingenin de wijnindustrie
 • Een speciale horeca avond voor u en uw horeca relaties
 • Culinaire hoogstandjes van topkok Ramon Beuk
 • En nog veel meer!

Zondag 29 september: 11:00 – 18:00 uur
Maandag 30 september: 10:00 – 17:30 uur
Maandag 30 september - Horeca avond: 19:00 – 22:00 uur

Adres: Delta Wines, Exportweg 8 - Waddinxveen

Aanmelden kan via: www.wereldsewijndagen.nl.

De Wereldse Wijndagen komen er aan! 

29 & 30 september (van 10.00 - 17.00 uur) in Waddinxveen (maandagavond 30 september: horeca avond van 18.00 - 22.00 uur)

Wat u kunt verwachten op de Wereldse Wijndagen: 

 • Heel veel mooie wijnen met de daarbij horende wijnmakers/producenten
 • Lezingen over: nieuwe trends, actuele feiten en veranderingen in de industrie
 • Een horeca avond waar u uw klanten voor uit kunt nodigen
 • Culinaire hoogstandjes

Voor meer informatie: Delta Wines, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.