kvnw nieuw met datum2

App

Speciaal voor leden van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KVNW) is een rekenmodel ontwikkeld ten behoeve van de aangifte bij het Afvalfonds Verpakkingen. Met behulp van het rekenmodel kan aan de hand van het aantal geïmporteerde hectoliters op een eenvoudige manier de aangifte worden berekend.

Voor de aangifte 2016 en 2017 heeft de KVNW naast het rekenmodel in Excel een App laten ontwikkelen. Deze App kunt u downloaden via de Google Play Store en de App store van Apple (zoekwoord: KVNW). 

De inloggegevens voor de App zijn gelijk aan uw inloggegevens voor www.kvnw.nl.

Download on the App Store Badge US UK 135x40nl badge web generic

Rekenmodel voor niet-leden

Om tot de vereenvoudigde regeling te komen wordt er door derden in opdracht van de KVNW onderzoek uitgevoerd naar de marktaandelen van de verschillende verpakkingsvormen. Daarnaast worden er conform een streng protocol jaarlijks representatieve wegingen uitgevoerd. De financiering geschiedt vanuit de algemene middelen van de KVNW. Voor niet-leden is er in onderstaande tabel een kostprijsberekening gemaakt. Op deze manier betalen niet-leden evenveel  als leden van de KVNW.

Verplicht

Het rekenmodel is dus door niet-leden uitsluitend te gebruiken tegen betaling. Het doorsturen en vermenigvuldigen van dit rekenmodel is niet toegestaan.

Categorieën                                                      

Groep Aantal geïmporteerde HL wijn Bedrag in EUR (excl. 21% BTW)
1 0 – 2.500 250[1]
2 2.500 – 50.000 1.000
3 50.000 – onbeperkt 2.500


Gebruikmaken

Wanneer u gebruik wenst te maken van de vereenvoudigde opgave dan kunt u dit melden bij de KVNW via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt u in dit bericht naast uw bedrijfsnaam (en contactgegevens) de groep waarin uw bedrijf valt. U ontvangt het rekenmodel en de bijbehorende factuur binnen enkele dagen na verzending van dit bericht.

[1] Lidmaatschap van de KVNW voor deze groep bedraagt €510. Het eerste jaar ontvangen nieuwe leden 50% korten op hun contributie.