Persbericht: Wijziging eigendom en directievoering De Bruijn Wijnkopers

0
0
0
s2smodern

Nijmegen, 13 november 2017. Per heden is het eigendom van De Bruijn Wijnkopers in Nijmegen volledig in handen gekomen van Eric de Bruijn (zevende generatie). Eric trad in 1998 in dienst bij het familiebedrijf en is eindverantwoordelijk voor de onderneming. Echtgenote Marianne de Bruijn, sinds 2009 werkzaam bij het bedrijf, treedt per direct toe tot de directie van Nederlands oudste wijnkoperij. 

Over de Bruijn Wijnkopers
Onder leiding van de zevende generatie De Bruijn mag het familiebedrijf, dat in 1772 werd opgericht, zich de oudste zelfstandige wijnkoperij van Nederland noemen. Al enige wijnhandel in Nederland is De Bruijn Wijnkopers gespecialiseerd in de import van Franse wijnen. Dankzij haar jarenlang met grootst mogelijke zorg en toewijding opgebouwde hecte en trouwe relaties met wijnproducenten, is het ruim 900 wijnen tellende assortiment opgebouwd uit Frankrijks mooiste wijnhuizen. Het familiebedrijf is eveneens bijzonder trots op het importeurschap van het onder Nederlands eigendom internationaal vermaarde wijnhuis Bernardus uit Carmel, Californië. 

De Bruijn Wijnkopers voorziet op korte termijn een uitbreiding van haar assortiment met wijnen van Europese wijnhuizen uit onder meer Spanje en Italië. Naast de topgastronomie bedient De Bruijn Wijnkopers zowel de particuliere als de zakelijke markt. Sinds 1952 voert de firma het predicaat Hofleverancier. 

Voor meer informatie: www.debruijnwijnkopers.nl